Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi vil gjerne høre fra deg hvis du har spørsmål eller henvendelser om våre tjenester og produkter! Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.

Personvern

Ditt personvern er viktig for oss, les gjerne om hvordan vi bruker informasjonen om deg under.

Introduksjon

Denne personvernerklæringen gjelder innsamling, lagring og bruk av personopplysninger på enimed.no og ved kjøp og andre henvendelser til Enimed AS. Her finner du informasjon om hvilke opplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har.

Enimed AS er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at all vår behandling av personopplysninger om våre kunder er i tråd med den gjeldende personvernlovgivningen.

Dine rettigheter

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor gjør vi dette

Ved kjøp av varer fra Enimed AS registrerer vi blant annet navn, telefonnummer, e-post, adresse, organisasjonsnummer eller foretaksnummer.

For å gjennomføre et kjøp i nettbutikken enimed.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer, organisasjonsnummer eller foretaksnummer, firmanavn og e-post. Passord som kreves i nettbutikken vil kun lagres i nettbutikken.

Hvordan vi samler inn personopplysninger

Enimed AS samler inn personopplysninger gjennom kjøp eller skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer.

Eksempler på skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er:

  • Ved påmelding til nyhetsbrev
  • Ved bestilling av varer
  • Ved utfylling av kontaktskjema
Kategorier av personopplysninger, formål og behandlingsgrunnlag

Enimed behandler dine personopplysninger til konkrete og begrensede forretningsmessige formål i overensstemmelse med de til enhver tid gjeldende regler om databeskyttelse. Dine opplysninger kan bli behandlet til følgende formål:

  • Levering av ytelser til deg
  • Administrasjon av kundeforholdet
  • For å kunne yte bedre service
  • Forbedring av våre produkter og tjenester
  • Statistikk og analyse
  • I forbindelse med interne forretningsprosesser, herunder bekreftelse av identitet og forebygging av bedrageri
  • Markedsføring, herunder utsendelse av nyhetsbrev
  • Øvrig kommunikasjon med deg

Dine personopplysninger kan blant annet behandles:

  • For å oppfylle en avtale med deg
  • For å overholde en rettslig forpliktelse
  • For formål knyttet til en legitim interesse, betinget av at dine interesser eller grunnleggende rettigheter og friheter ikke går foran og krever vern av dine personopplysninger. Legitime interesser kan f.eks. være forbedring av vår service, produkter eller tjenester, statistikk og analyse eller besvarelse av dine henvendelser.
  • Du har gitt ditt samtykke til behandlingen av dine personopplysninger til ett eller flere spesifikke formål.
Informasjonskapsler og analyseverktøy

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler/cookies. Les mer om bruk av informasjonskapsler her Datatilsynet.no

Vi bruker følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

  • Google Analytics

Google Analytics lagrer deler av IP-adressen til brukere av nettstedet for å samle inn geografisk informasjon i et begrenset omfang. Både Datatilsynet og Google regner IP-adresser som én av flere personopplysninger. På denne måten ivaretar vi personvernet til våre brukere av nettstedet. Dette innebærer at den siste åttebitgruppen i IP-adressene fjernes før lagring.

Hvem vi deler personopplysninger med

Enimed AS deler ikke personopplysninger med utenforstående tredjeparter. Vi kan likevel bruke underleverandører til å levere hele eller deler av din bestilling. Slike underleverandører kan kun behandle personopplysninger på instruks fra Enimed AS.

Sikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

post@enimed.no

Enimed AS
Kjelsåsveien 174 A, 0884 Oslo