Spesialister på ultralyd og trykkbølge

ac1

En kompetansebedrift

Enimed AS er en kompetansebedrift innen distribusjon av utstyr til Fysikalsk medisin, Legekontor, Veterinær, Rehabilitering og Sykehus.

ac2

Norsk leverandør

Vi er en norsk bedrift med Norge og Danmark som arbeidsfelt.

ac3

Vi har lang erfaring

Vi nyter godt av mer enn 25 års erfaring fra distribusjon innen fysikalsk medisin, legekontor og sykehus.

Om Enimed AS

ENIMED AS er en kompetansebedrift innen distribusjon av utstyr til Fysikalsk medisin, Legekontor, Veterinær, Rehabilitering og Sykehus. Vi er en norsk bedrift med Norge, Sverige og Danmark som geografisk arbeidsområde. Vi har underleverandør på trykkbølge og ultralyd i Danmark og Sverige.

SHOCKBØLGE (Trykkbølge)

Størst engasjement har vi innenfor fagområdet Ultralyd, Extracorporal Shockwave Therapy (ESWT) og Arthrex PRP systemer og Røntgen.

Shockbølge er representerer ved den sveitsiske produsenten Electro Medical Systems (EMS).  Swiss DolorClast® tilbyr EMS produkter med den fremste ekspertise og erfaring innen fagområdet: "pneumatisk trykkbølgebehandling". Dette har gjort EMS til verdens ledende leverandør innen området, og Enimed AS til den ledende aktøren i Norden.

Når det gjelder Wolf Elvation Piezo shockbølge er dette en fokusert maskin med lineær og fokusert probe. En helt annen teknikk enn EMS radiale maskin. Lyden på Elavation er svært lav ettersom dette går på lydbølger og er ikke mekaniske trykk. Med disse produkter er Enimed AS total leverandør av shockbølge til human og veterinær medisin med radial og fokusert behandling.

Vi nyter godt av mer enn 25 års erfaring fra distribusjon innen fysikalsk medisin. Vi introduserte EMS Swiss DolorClast® til dette fagfeltet i Norden i 2001 og vi er ambisiøse på vegne av oss selv, våre kunder og våre samarbeidspartnere.

ULTRALYD

Vi er distributør av Alpinion X-Cube og E-Cube serien og GE Versana serien. Disse har suverene allroundskannere; dog noen er spesialiserte på MSK grunnet svært gode prober og bildebehandling i dette feltet, mens andre skannere i porteføljen er mer beregnet på abdominale skanninger og cardiologisk fokuserte kunder.

Alpinion ultralyd har vært solgt i Norge siden 2011, mens vi overtok GE Versana distribusjon i slutten av 2019.  Vi har erfaring med GE Ultralyd distribusjon siden 2008.

Vår kompetanse innen ultralyd og bildebehandling er avgjørende for kundens trygghet.  Vi kan skryte av mer enn 30 års erfaring innen faget fra ansattes sykehus bakgrunn, hvilket gjør oss til en kompetansebedrift innen bildebehandling.

Våre ultralyd, både Alpinion og GE er kvalitetsprodukter.  Alpinion Medical Systems utviklet sine produkter siden 2007, og kom med den første skanneren i 2011.  GE har enda lengre merittliste og som beskrevet har vi erfaring med disse skannere fra 2008, mot legekontorer, men også mot fysikalske institutter.  Du er trygg når du kjøper ultralyd fra oss!

ARTHREX INJEKSJONSTERAPI

Våren 2020 ble Enimed AS godkjente som leverandør av verdensledende produsent av PRP produktet ACP.  Eneste i sitt slag som har 100% sterilitet i fokus og hindrer kontaminering ved sin dobbelsprøyte.  Ved siden av ACP selger vi også hyaluronsyre og "Vergenix matrise" til seneskader og andre leddproblemer.  Vi er stolte av å kunne bringe videre Arthrex sitt arbeide i primærhelsen og vi nyter godt av dette samarbeidet.

RØNTGEN

Enimed AS er forhandlere av røntgen fra det tyske merke, Medical Econet. Stasjonære og portable systemer til human og veterinær markedet. Vi leverer til smådyr og til heste klinikker. Vår erfaring fra sykehus er gir den trygghet du trenger for å investere i et meget solid system med suveren service backup.

SPIROMETRI

Enimed sine ansatte har bred erfaring fra leverandører innen spirometri, blodtrykk og ekg. Vi selger i dag kvalitets produktet MIR, og anbefaler dette som et enkelt, portabelt, og intuitivt system som kan benyttes med og uten PC tilkopling. MIR Spirolab.

KIROPRAKTORBENK - FYSIKALSK BENK

Vi er stolte over å kunne levere spesial tilpassede kiropraktorbenker fra FL Medical i Danmark. FL Medical har lenge produsert benker til det fysikalske og kiropraktor markedet i hele Europa. Slitesterke, spesialtilpassede, og robuste. Kom gjerne innom oss for en titt og en demo.

Våre Fysiobenker er svensk produsert og kommer fra ØDEMARK.

ORTOPEDI

Enimed AS distribuerer revisjonsprotesen Prius og Reactive.  Disse er vel dokumenterte og brukes i Norge ved flere sykehus. I tillegg har var agenturet på Tecres Spacere med kombinering av vanco og gentamycin antibiotika. Fra Tecres forhandler vi også Cemex sement til sementering av proteser.

BLÆRESCANNER

Vi er distributør av Kaixin BVT blærescannere.  Disser er konfigurerte, testet og justert i Norge, de er meget pålitelige.  vi har vunnet sykehusanbud, vi selger til legekontor, vi er meget stolt av dette produktet som vi selger til en svært fordelaktig pris.

VETERINÆR

Vi arbeider målrettet innen det veterinære feltet og kan skilte med både lineær rektale skannere såvel som overfladiske strukturer.  Her benytter vi i særdeleshet Alpinion E-Cube maskiner, men også Kaixin BVT01 som er en håndholdt populær scanner i hele Europa.

FORBRUKSVARER

Vi selger forbruksvarer til våre produkter. Gel, probecover, spirometer munnstykker, m.m.  Sjekk våre produkter under din yrkes kategori.

ENIMED

Enimed AS er et firma under utvikling. Vi er innovative og søker å gjøre best mulig salgs arbeide med tilhørende service og support.

Våre grunnpilarer: Ultralyd/Trykkbølge/Arthrex/Ortopedi. Enimed AS er innovative og vil alltid være gjenstand for revidering.

VÅRT MOTTO

ÆRLIG TIL DOVRE FALLER!

Våre ansatte

anders 1 rotated e1605618241160
Daglig Leder / CEO

Anders Olborg

Tore rotated e1605618317940
Salgsjef trykkbølge og benker

Tore Borkø

IMG 0864 scaled e1606207319166
Salgssjef/Salesmanager

Thorbjørn Sletten Torp

E-post: tt@enimed.no
emil rotated e1605618389837
Produktspesialist Ultralyd/Productspecialist

Emil Borkø

ansatt placeholder v2
Salgsjef Ortopedi/Sales Manager Orthopedics

Svein Hegstad