Spesialister på ultralyd og trykkbølge

ac1

En kompetansebedrift

Enimed AS er en kompetansebedrift innen distribusjon av utstyr til Fysikalsk medisin, Legekontor, Veterinær, Rehabilitering og Sykehus.

ac2

Norsk leverandør

Vi er en norsk bedrift med Norge og Danmark som arbeidsfelt.

ac3

Vi har lang erfaring

Vi nyter godt av mer enn 25 års erfaring fra distribusjon innen fysikalsk medisin, legekontor og sykehus.

Om Enimed AS

ENIMED AS er en kompetansebedrift innen distribusjon av utstyr til Fysikalsk medisin, Legekontor, Veterinær, Rehabilitering og Sykehus. Vi er en norsk bedrift med Norge, Sverige og Danmark som geografisk arbeidsområde.

TRYKKBØLGE

Størst engasjement har vi innenfor fagområdet diagnostisk Ultralyd, Extracorporal Shockwave Therapy (ESWT), og Arthrex PRP systemer.

Vi selger og underviser i produktet Elvation Piezo Shockbølge, som er den nye generasjon shockbølge.  Elvation har patentert lineær probe som er unik i sin sammenheng. I tillegg leveres den med fokusert probe. Dette er en helt annen teknikk enn de radiale apparatene som Gymna og tilsvarende. Lyden på Elavation er svært lav ettersom dette går på lydbølger og er ikke mekaniske trykkbølger. Med disse produktene er Enimed AS total leverandør av trykkbølge til human og veterinær medisin med radial og fokusert behandling.

Vi nyter godt av mer enn 25 års erfaring fra distribusjon innen fysikalsk medisin. Vi introduserte EMS Swiss DolorClast® til dette fagfeltet i Norden i 2001 og distribuerte dette inntil 2021.

ULTRALYD

Vi er distributør av Alpinion X-Cube og E-Cube serien, samt GE Versana og GE VscanAir serien. Disse har suverene allroundskannere; mens noen er spesialiserte innen MSK grunnet svært gode prober og bildebehandlinger i det muskulære feltet. Andre skannere i porteføljen er mer beregnet på abdominale skanninger og kardiologisk fokuserte kunder.

Alpinion ultralyd har vært solgt i Norge siden 2011, mens vi overtok GE Versana distribusjon i slutten av 2019.  Vi har erfaring med GE Ultralyd distribusjon siden 2008.

Vår kompetanse innen ultralyd og bildebehandling er avgjørende for kundens trygghet.  Vi kan skryte av mer enn 30 års erfaring innen faget fra ansattes sykehus og klinikk eier bakgrunn, hvilket gjør oss til en kompetansebedrift innen bildebehandling.

Våre ultralyd, både Alpinion og GE er kvalitetsprodukter.  Alpinion Medical Systems utviklet sine produkter fra 2007, og kom med den første skanneren i 2011.  GE har enda lengre merittliste og som beskrevet har vi erfaring med disse skannere fra 2008, mot legekontorer, men også mot fysikalske institutter.  Du er trygg når du kjøper ultralyd fra oss!

ARTHREX INJEKSJONSTERAPI

Våren 2020 ble Enimed AS godkjente som leverandør av verdensledende produsent av PRP produktet ACP.  Eneste i sitt slag som har 100% sterilitet i fokus og hindrer kontaminering ved sin dobbelsprøyte.  Ved siden av ACP selger vi også hyaluronsyre og "Vergenix matrise" til seneskader og andre leddproblemer.  Vi er stolte av å kunne bringe videre Arthrex sitt arbeide i primærhelsen og vi nyter godt av dette samarbeidet.

SPIROMETRI

Enimed sine ansatte har bred erfaring fra leveranser og installering av spirometri, blodtrykk og ekg. Vi selger i dag kvalitets produktet fra det italienske merket MIR, og anbefaler dette som et enkelt, portabelt, og intuitivt system som kan benyttes med og uten PC tilkopling. MIR Spirolab og de håndholdte for kopling mot mobiltelefon eller nettbrett.

KIROPRAKTORBENK - FYSIKALSK BENK

Vi  leverer spesial tilpassede kiropraktorbenker fra FL Medical i Danmark. FL Medical har lenge produsert benker til det fysikalske og det kiropraktiske marked i hele Europa. Slitesterke, spesialtilpassede, og robuste. Kom gjerne innom oss for en titt og en demo.

Våre Fysiobenker er svensk produsert og kommer fra ØDEMARK.

ØNH produkter

Vi er leverandører av Opticlar sine systemer med alt innen ØNH.  Disse er direkte kompatible med samme systemer fra Heine, Welch Allyn, og Keeler, og produserer forbruksvarer til alle disse produktene.

ORTOPEDI

Enimed AS distribuerer revisjonsprotesen Prius og Reactive.  Disse er vel dokumenterte og brukes i Norge ved flere sykehus. I tillegg har var agenturet på Tecres Spacere med kombinering av vanco og gentamycin antibiotika. Fra Tecres forhandler vi også Cemex sement til sementering av proteser.

VETERINÆR

Vi arbeider målrettet innen det veterinære feltet og kan skilte med både lineær rektale skannere såvel som overfladiske strukturer.  Her benytter vi i særdeleshet Alpinion E-Cube maskiner, men også Kaixin

FORBRUKSVARER

Vi selger forbruksvarer til alle våre produkter. Gel, probecover, spirometer munnstykker, m.m.  Sjekk våre produkter under din yrkes kategori.

ENIMED

Enimed AS er et firma under utvikling. Vi er innovative og søker å gjøre best mulig salgs arbeide med tilhørende service og support.

VÅRT MOTTO

ÆRLIG TIL DOVRE FALLER!

Våre ansatte

IMG 0864 scaled e1606207319166
Salgssjef/Salesmanager

Thorbjørn Sletten Torp

E-post: tt@enimed.no
emil rotated e1605618389837
Produktsjef Ultralyd/Productmanager Ultrasound

Emil Borkø

ansatt placeholder v2
Salgsjef Ortopedi/Sales Manager Orthopedics

Svein Hegstad