Julehilsen fra oss

e73bcd9913645cecc5a87ec77e3149ee--merry-christmas-to-all-sport

Vi i Enimed takker våre venner/kunder for et positivt år i en negativ tid.  Vi har ofte hørt politikere si «de har ikke livets rett» om firmaer som ikke har klart seg under pandemien.  Vondt å høre slike kommentarer når man vet hvilke skjebner som ligger bak et hvert foretak. Enimed AS har greid seg bra, selv om vi savner utstillinger og kurs i egne og andres regi, det er våres plattform for en vellykket forretning.  Med ny hjemmeside og «E-Learning senter» i vårt nye studio, har vi fått flere ben å stå på.  Vårt ønske er at 2021 blir et år hvor trenden opprettholdes med smarte løsninger.  Tenker da på E-learning, videokonferanser osv.

Alt handler om økonomi i disse dager, men vi må ikke glemme det nære, face to face, kjenne på kjemien.  Det er jo basis i vår kunderelasjon.  Vi gleder oss til å komme skikkelig på hjul igjen, selv om vi lar hjulene hvile i julen:-), og ser frem til å treffe så mange som mulig når samfunnet er på bena igjen.

Med denne videosnutten takker vi for i år, og ønsker oss mange gode stunder sammen med dere i det nye året.  Vi holder dørene åpne også i romjulen.

Hilsen oss gutta i Enimed AS

Postet i

23 desember 2020

Flere nyhetsinnlegg